Tulevillekin sukupolville.

Ota yhteyttä!

Arwo-Kivitalot Oy
Korvenkuja 3
90840 Haukipudas

Talotoimitukset:
041 546 7701

Työmaat
041 546 7701

Talomyynnin sähköposti:
talomyynti@arwo-kivitalot.fi

Ota yhteyttä www-lomakkeella!

Lämpimämpi kivitalo - turvallisesti!

Monet oman kodin rakentajat haaveilevat suunnitteluvaiheessa aidosta kivitalosta. Liian usein nämä haaveet eivät kuitenkaan muutu todeksi - kivitalon kustannusarvion ylittäessä reilusti vastaavankokoisen puutalon kustannusarvion. Niinpä moni rakentaja päätyy lopulta puutalon valintaan, vaikka se ei täysin vastaisikaan kaikkia haaveita.

ARWO-Kivitalo turvallisesti ja nopeasti.

ARWO-Kivitalojen rakennustapa perustuu jo vuosikymmeniä sitten kehitettyyn ja hyväksi havaittuun tekniikkaan. Olemme kehittäneet sitä edelleen vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuudenkin vaatimuksia. Suunnitelmallisesti olemme työstäneet sitä kokemuksiemme kautta yksilölliseksi, nopeaksi ja ennen kaikkea turvalliseksi tavaksi rakentaa vähän huoltoa ja energiaa tarvitseva kivitalo, jonka arvo säilyy tulevillekin sukupolville.

Olemme saavuttaneet huippulukemia tiiviysmittauksissa. Kaikissa valmiiksi tekemissämme ok-taloissa tiiviyslukemat ovat olleet alle 0,6 ja kuudessa viimeksi mitatussa 0,2 ja 0,5 välissä (pdf -liitteenä). Tiiviysmittaamme jokaisen valmistalomme.

Sääsuojasta muuttovalmiisiin, toivomaanne valmiusasteeseen.

Oulun alueella ARWO-Kivitalot rakennetaan asiakkaan toivomaan valmiusasteeseen ja varustelutasoon, yleensä muuttovalmiiksi. Haluamme toimia asiakkaan luotettavana kumppanina koko rakennusprojektin ajan, suunnittelusta toteutukseen. Ykköstavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja koti joka kestää tulevillekin sukupolville.

Mikä teidän valmiusaste- ja aikataulutoiveenne on? Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva paketti.

Arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme ovat vastuuntunto, rehellisyys ja halu kehittää rakennusmenetelmiä asiakas- ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Haluamme olla luottamuksen arvoisia, saada tyytyväisiä asiakkaita ja rakentaa sekä tarjota parasta rakennusmenetelmää, joka kestää tulevillekin sukupolville.

Tutustu tästä suunnittelupalveluumme sekä rakentamistapaamme!