Tulevillekin sukupolville.

Ota yhteyttä!

Arwo-Kivitalot Oy
Korvenkuja 3
90840 Haukipudas

Talotoimitukset:
041 546 7701

Työmaat
041 546 7701

Talomyynnin sähköposti:
talomyynti@arwo-kivitalot.fi

Ota yhteyttä www-lomakkeella!

Osta omaksi suunnitteilla tai valmistumassa oleva ARWO-Kivitalo!

Rakennamme myös omana tuotantonamme tyylikkäitä ARWO-Kivitaloja parhaille rakennuspaikoille. Tutustu tällä sivulla myytävänä oleviin kohteisiimme. Mitä varhaisemmassa vaiheessa teette päätöksen, sitä enemmän voitte vaikuttaa mm. materiaalivalintoihin.


Myyty.

Vipukuja 9  

Vipukuja 9 Kohde käsittää huoneistoalaltaan 147 m2 omakotitalon ja 29 m2 lämmitetyn autotallin kaukosäätöisellä nosto-ovella. Viimeistelty autotalli voi toimia työ- ja tai harraste tilana. Nämä kaksi rakennusta on yhdistetty toisiinsa noin 50 m2 autokatoksella. Kohteen on suunnitellut arkkitehti Aki Korhonen.

4h, keittiö, 2xWC, 2xKH, sauna, KHH, 2x vaatehuone, yläkerrassa aula tilaa. Käytännöllinen arkieteinen. Kerrosalat on yhteensä 220 m2. Tilava ja osittain katettu kattoterassi 45m2.

Juuri valmistunut tyylikäs koti todella hyvällä sijainnilla, Ritaharjun alkupäässä. Rakenteet ja pinnat ovat tehty kestämään, joten huoletonta ja edullista asumista energiatehokkaassa kaukolämpötalossa. Edullinen tonttivuokra noin 700e vuosi. Ota yhteyttä lisätietoja varten ja sovi yksityisesittely laadukkaaseen kotiin teille sopivaan aikaan!

Teemu Karsikas, puh 045 2571055, sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@arwo-kivitalot.fi

Energiatehokas ja kestävä Kivitalo kodiksi!

Tämä talo on rakennettu erittäin lämpimäksi ja energiatehokkaaksi. Lämmityskustannukset ovat edulliset. Lämmitysjärjestelmä huoleton kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kiertoilmatakka olohuoneessa.

Kohde on rakennettu laadukkailla materiaaleilla mahdollisimman kestäväksi ja huoltovapaaksi. Paksut läpivärjätyt rappauspinnat myös talon sisäpinnoissa kestävät aikaa ja kulutusta. Ikkunoiden karmit ovat huoltovapaata komposiittia ja kaasutäytteisissä kolmikerros ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa. Ikkunat on varustettu myös kippitoiminnolla. Ruokailutilasta on iso lasinen liukuovi takapihan terassille.

Laadukkaat pintamateriaalit. Rappauspintoja, mikrosementtiä keittiössä ja kylpyhuoneissa, yksi sauvainen lankkuparketti on luonnon mattalakattu tammi.

Puustellin kalusteet ja keittiö kivitasoilla.

Kulkualueet on asfaltoitu valmiiksi, etupiha on valkoisella koristekivipinnalla ja siihen on istutettu runkosyreenit valkoinen ja violetti. Takapihalle on kylvetty nurmikko ja istutettu kaksi omenapuuta.

Tässä Kivitalossa on aikaa ja elämää kestävä seinärakenne. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin kohteeseen!

 

Tietoa alueesta

Ritaharjun keskus on n. 8 km Oulun keskustan pohjois-puolella, Pohjantien itäpuolella rakentuva viihtyisä ja lapsiystävällinen alue jossa palvelut, kaupat ja harrastemahdollisuudet ovat lähellä.

Rakennuspaikka rajoittuu puistojen läheisyyteen ja n. 300 m päässä on uusi Ritaharjun edistyksellinen monitoimikeskus. Siinä on mm. koulu, päiväkoti, kirjasto, sisäharrastetiloja ja urheilukentät mm. tekonurmi kenttä. Näin lapset ja vanhemmat pääsevät turvallisesti ilman autoakin kouluun ja harrastuksiin.

Läheltä (noin 100m) lähtevät valaistut ulkoilu – ja hiihtoreitit.

Lähistöllä on myös yksityisiä päiväkoteja ja Aaltokankaalta löytyy monipuoliset hevosharrastusmahdollisuudet.

Yliopisto ja teknologiakylä ovat n. 3,5 km päässä ja sinne on myös hyvät pyörätieyhteydet.
Kuivasjärven läheisyys tuo myös monenlaisia harraste mahdollisuuksia.

Ruokakauppa on vieressä ja lähellä olevasta kauppakeskus Ideaparkista löytyy monipuolisesti kauppoja, sisähuvipuisto ja ravintolamaailma.

Kohteen sijainti: katso www.kartta.ouka.fi valitse alue valikosta Ritaharju ja sieltä tarkennettu haku ja osoite Vipukuja 9.


 

Todella suositulla Ritaharjun alueella.

  • VIPUKUJA 9 - MYYTY.

 


 

KIITOKSET KAIKILLE SUURESTA MIELENKIINNOSTA JA ONNEA UUTEEN KOTIIN!

Ansareitti 16, Ritaharju, Oulu

Sisäpihanäkymä

Ansareitti 18:ta tehty noin 12 m2 kattoterassi.

Ansareitti 18:ta tehty noin 7 m2 lasivälipohja.

KATSO LISÄKUVAT PDF-TIEDOSTOSTA

KATSO VIDEO ANSAREITTI 16-22 KOHTEISTA

Ota yhteyttä ja pyydä tarkempi rakennustapaselostus talomyynnistämme!