Tulevillekin sukupolville.

Ota yhteyttä!

Arwo-Kivitalot Oy
Korvenkuja 3
90840 Haukipudas

Talotoimitukset:
041 546 7701

Työmaat
041 546 7701

Talomyynnin sähköposti:
talomyynti@arwo-kivitalot.fi

Ota yhteyttä www-lomakkeella!

Asiakkaamme kertovat ARWO-Kivitaloista ja rakentamistavasta!

Olemme pyytäneet muutamia asiakkaitamme kertomaan meille omin sanoin miksi he ovat valinneet ARWO-Kivitalot ja millaisena he ovat kokeneet rakennusprojektin kanssamme.


Tuula ja Pekka Kivioja

Halusimme muutta Haukiputaalta lähemmäksi kaupunkia, töitä ja harrastuksia. Aiempi kotimme myytiinkin yllättävän lyhyessä ajassa ja aloitimme valmistautumisen muuttoon katselemalla valmistaloja.

Aivan oman näköistä ei kuitenkaan jo valmiista taloista löytynyt ja uskaltauduimme katsomaan myös ARWO- Kivitalojen sisustusta vailla olevaa kohdetta. Ihastuimme heti pohjaratkaisuun, joka sisälsi myös erillään olevan yksiön. Yksiöstä taisikin tulla heti kilpailu aikuisten poikiemme kesken. Toimivan pohjaratkaisun lisäksi olemme olleet tyytyväisiä tekemisenlaatuun ja nopeaan toimintaan sekä joustavuuteen, jolla suhtauduttiin meidän kaluste-, kodinkone- ja pintamateriaalivalintoihin.

Oli hienoa kun pääsimme tutustumaan aikaisemmin valmistuneiden kohteiden pohjaratkaisuihin, työn jälkeen sekä niissä käytettyihin materiaaleihin. Teemu Karsikas hoiti oikein ammattitaitoisesti kohteiden esittelyn ja ihastuimme erityisesti talojen sisäseinien materiaaliin, joka vakuutti kauniilla pinnallaan ja hyvällä työn laadulla. Sisäseinien rappauspinnat on lisäksi käsityötä ja ansaitsee oman arvonsa. Laatoitetut lähes 30cm ikkunapenkit tuovat mukavasti myös kivitalotunnelmaa.

Talo valmistui kireästä aikataulusta huolimatta suunnitellusti. Kaikkiaan työn laatu ja tekijöiden asiantuntijuus ja palveluhenkinen toiminta ovat tehneet vaikutuksen. Erityiskiitokset Sami Niemelälle, Tomi Honkaselle sekä seinärappaukset tehneille Tuomas ja Samuli Taavitsaiselle. Myös Eskon kanssa asiointi sujui hyvin ja kaikki hoidettiin asiallisesti ja ajallaan.

Energiatehokas ja laadukas talo, jota voi suositella!

    

 


Milla ja Jari Sivula


Unelma oman kivitalon rakennuttamisesta oli elänyt mielissämme jo pitkään. Kun sitten kävimme muutamaa Arwo-Kivitaloa katsomassa, huomasimme todella laadukkaista materiaaleista tehdyt ja ammattitaidolla rakennetut kivitalot. Sillä muodostui ykkösvaihtoehdoksemme Arwo-Kivitalot.

Saimme Arwo-Kivitaloilta meidän toiveiden mukaisesta talosta tarjouksen, joka saatiin budjettiimme sopivaksi muutamien muutosten kautta. Tämän jälkeen ei tarvinnut kauaa päätöstä miettiä.

Rakennuksen pohjatyöt tehtiin loppuvuodesta 2013, toukokuussa 2014 alkoi rakentaminen ja jo jouluksi 2014 pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme, vaikka rakentamisen aikana meillä tuli jonkin verran vielä muutostoiveita.

Yhteistyö rakentamisen tiimoilta on ollut kaikin puolin miellyttävää ja sujuvaa, vaikka pidämme itseämme aika vaativina asiakkaina.

Erityisesti Esko Taavitsaisen, Reima Niemelän ja arkkitehti Aki Korhosen palvelualttius ja nopea reagointi matkan varrella ilmenneisiin muutostarpeisiin on ilahduttanut meitä.

Asumismukavuudeltaan ja energiatehokkuudeltaan uusi talomme on varmasti rakentamisen terävintä kärkeä.

Valitsimme sisäseinäpinnoitteeksi lähes kaikkiin seiniin erilaisia rappauspintoja niiden erinomaisen puhdistettavuuden ja kestävyyden- sekä hienon ulkonäön takia. Saimme niistä myös haluamallamme sävyllä hienoja tehosteseiniä.

Hybridilämmitteisenä saamme myös aina vesikiertotakkatulta ihastellessa lämpöä lattiassa kiertävään lattialämmitysputkistoon ja lämpimään käyttöveteen hybridivaraajan kautta. Samoin aurinkoisina päivinä aurinko hoitaa tarvittaessa käyttöveden -  ja talon lämmitystä hybridivaraajan kautta. Eikä meidän tarvitse huolehtia kaukolämmön kuukausimaksuista tai sen hintojen noususta.

Meille erityisen tärkeitä asioita ovat luonnollisesti myös pienet vuosittaiset ylläpitokustannukset ja talon arvon säilyminen käytännöllisyyden ja viihtyisyyden ohella. Näissä asioissa uskomme tehneemme parhaan mahdollisen valinnan valittuamme Arwo-Kivitalon!

Milla ja Jari Sivula


Iina ja Teemu Karsikas

Asuttuamme viisi vuotta Arwo-Kivitalojen tekemässä rivitalossa, ei omakotitaloa suunnitellessa tarvinut päätä raapia siitä, mikä olisi hyvä ja kestävä vaihtoehto. Kehittyneillä ja hyväksi hiotuilla menetelmillä Arwo-Kivitalojen omakotitalomallistosta löytyi juuri sitä mitä haimme, modernia tyylikkyyttä ja lämmön pitävää kivitaloa suhteellisen edullisesti, laadusta tinkimättä.

Seinäratkaisut olivat vuosien varrella kehittyneet entisestään, joten nykyisillä passiivirakenteisilla seinäelementeillä saatiin huippulukemia lämmöneristävyydessä, vaikkei edellisetkään huonoja olleet.

Mallistosta oli hyviä ja käytännöllisiä pohjaratkaisuja, joista löytyi nopeasti se jota haluttiin lähteä viilaamaan omaksi. Yhteistyö Arwo-Kivitalojen kanssa on ollut alusta alkaen mieluista ja joustavaa. Asiakkaina toiveitamme on aina kuunneltu ja asiat toteutettu sen mukaisesti. Projektin aikana on ollut mukava, kun työmaalta on välillä kysytty, että miten tahtoisimme kyseisen asian toteutettavan, näin tunnemme olevamme mukana rakentamisessa. Paketti otettiin käytännössä avaimet käteen -periaatteella, mutta sovimme joitain asioita mitkä halusimme tehdä itse ja se näkyi tietenkin hinnassa. Todella joustavaa rakentamista on se, että valmiusasteen saa räätälöidä juuri itselleen sopivaksi.

Kun työmaa pyörähti käyntiin, on ollut ilo seurailla kuinka ammattilaiset tekevät omakotitalojen aatelia. Massiiviset kiviseinät nousivat ripeästi ja katto saatiin päänpäälle hyvissä ajoin. Kokonaisuudessaan työmaa on edennyt loistavasti, vieläpä etuajassa sovitusta. Innolla odotamme sitä päivää, kun saamme kantaa tavaramme kauniiseen ja kestävään kotiimme!

Iina & Teemu Karsikas

 

 


Pekka Wendelin perheineen

Aloitimme rakennusprojektimme ARWO-Kivitalot Oy:n kanssa keväällä 2012. Etsimme tuolloin Oulun alueelta ns. avaimet käteen valmiusasteella saatavaa laadukasta ja yksilöllistä talotoimittajaa. Päädyimme valitsemaan ARWO-Kivitalot Oy:n heidän muista talotoimittajista erottuvan rakennusprojektien viimeistellyn ja huolellisen työjäljen johdosta. Lisäksi ARWO-Kivitalot Oy:n ja arkkitehti Aki Korhosen kanssa meillä oli mahdollisuus hyvin laajasti toteuttaa omia suunnitelmiamme ja meidän perheelle parasta ratkaisua. Hyvin nopeasti saimme lisätietoa kohteista ja mahdollisuuksista toteuttaa haluavamme kohde vapaille rakennuspaikoille.

Rakentaminen alkoi syksyllä 2012 ja pääsimme muuttamaan sovitun mukaisesti juhannuksena 2013. Rakennusprojekti sujui ongelmitta ja ajantasaisesti. Rakennusprojektin aikana päädyimme muutamiin lisätöihin ja materiaalien muutokseen, joiden kustannukset laskutettiin sovitun mukaisesti. ARWO-Kivitalot Oy:n edustajat Esko Taavitsainen ja Reima Niemelä ovat aina olleet hyvin tavoitettavissa ja viipymättä vastanneet meidän esittämiin kysymyksiin ja yhteydenottoihin.

Valmiiseen kotiimme olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Etenkin asunnon huonejärjestys isoine oleskelu- ja saunatiloineen ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi. Olemme lisäksi olleet erittäin tyytyväisiä suurin lasiterassitiloihin, jotka lisäävät asuinneliöitä ja viihtyvyyttä ympäri vuoden. Jo muutaman asutun kylmän kuukauden jälkeen voimme todeta asunnon olevan erittäin energiaystävällinen ja taloudellinen, asuinviihtyvyydestä tinkimättä.

Asunnossa on ollut kauttaaltaan havaittavissa erittäin tasainen sisälämpötila ja hyvä sisäilma. Asuinalueena Ritaharju on osoittautunut erinomaiseksi palveluiden läheisyyden ja liikunta mahdollisuuksien johdosta. Voimme vilpittömästi suositella rakennuttajaksi unelmakodille ARWO-Kivitalot Oy:tä.


Päivi ja Jukka

Rakennusprojektimme alkoi syksyllä 2012, kun saimme hienon rinnetontin Oulun Metsokankaalta. Halusimme rakentaa tontille kellarikerroksellisen kivitalon.

Vertailtuamme eri rakennusmateriaalivaihtoehtoja, valikoitui EPS-harkko nopeasti ykkösvaihtoehdoksi. EPS-harkon etuina korostuivat muun muassa sen helppo ja nopea rakennettavuus, kosteustekninen toimivuus, energiatehokkuus sekä soveltuvuus kellarikerroksen rakentamiseen. Lisäksi EPS-harkko soveltuu myös talvirakentamiseen, mikä mahdollisti projektimme nopean eteenpäin viemisen.

Kävimme tutustumassa Arwo-kivitalojen rakentamiin kohteisiin Oulun seudulla ja totesimme kohteiden olevan laadukkaasti rakennettuja. Keskusteltuamme Esko Taavitsaisen ja Reima Niemelän kanssa vakuutuimme heidän asiantuntemuksestaan ja ammattitaidostaan.

Halusimme ammattilaisten tekevän talomme pystytyksen ja Arwo-kivitalojen tarjoama säältä suojaan -paketti sopi laajuudeltaan hyvin meidän tarkoituksiimme.

Työt alkoivat tontillamme marraskuussa 2012. Jouluun mennessä talo oli jo ristikkokorkeudessa. Työt ovat sujuneet ammattitaitoisesti ja hyvässä yhteistyöhengessä. Rakentamisen aikana olemme miettineet ja toteuttaneet muutoksia, joista on ollut helppo keskustella Eskon ja Reiman kanssa ja heiltä on saatu monia arvokkaita neuvoja järkevimmän toteutustavan valitsemiseksi. Arwo-kivitalot on joustavasti toteuttanut matkan varrella eteen tulleita muutoksia toiveidemme mukaan. Olemme myös teettäneet heillä joitakin urakkaan kuulumattomia lisätöitä, koska olemme voineet luottaa heidän ammattitaitoiseen toteutukseen.

Päivi ja Jukka

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy


Niemisen perhe

Etsimme Oulun alueelta omatikotitaloa kevättalvella 2012. Useamman asunnon remoitoineena etsimme kohdetta joka ei muuton jälkeen vaatisi lisätöitä.

Ritaharjussa valmistumassa olevat ARWO-Kivitalot huomasimme ensimmäisen kerran jo helmikuussa, mutta jatkoimme etsintää vielä muutaman kuukauden. Keskustelut ARWOn valmistajan kanssa sekä sujuva suhtautuminen mahdollisiin muutostöihin vahvistivat mielikuvaamme siitä, että ARWO ei tee taloa vain myyntiin ,vaan myös asiakaalle ja erikoistoiveet huomioiden.
 
Rakentamisen aikana ARWO kyseli toiveitamme mahdollisten muutosten suhteen - kaikki asiat joissa me saatoimme muokata tulevaa taloa mieleiseksemme, hyväksytettiin meillä. Ja mehän muokkasimme: kaikki järkevästi muutettavissa oleva muutettiin toiveitamme vastaavaksi. ARWO ei vaivannut meitä toteutuksella tai pienillä yksityiskohdilla, riitti että kerroimme toiveemme ja ARWO toteutti sen.

Toiminta on ollut asiakkaan erittäin hyvin huomioonottavaa ja joustavaa. Heti kun olemme onnistuneet johonkin päätökseen tulemaan, asiat ovat tapahtuneet kuin itesestään ARWOn hoitamana.

Kerromme varmaan vielä lisää, kun on vuosi asuttu ja tiedämme kulutuslukemia ym.  Onpahan mietitty sellaistakin että rakennuttaisimme ARWOlla vielä meille oikein unelmakodin, kun vain löytäisimme sen unelmatontin.


Korpisähkö Oy:n puolesta, yrittäjät Päivi ja Raimo Peltokorpi

Yrityksemme Korpisähkö Oy sai keväällä 2010 Oulun kaupungilta ammattirakentajille tarkoitetun omakotitalotontin todella hyvältä paikalta. Aloimme etsiä yhteistyö- kumppaneita hankkeen toteuttamiseksi ja kävimme läpi useita vaihtoehtoja.

KATSO VIDEO ANSAREITTI 16-22 KOHTEISTA

Esko Taavitsainen, ARWO-Kivitalojen toimitusjohtaja sattui ottamaan yhteyttä meihin niihin aikoihin ja hän kertoi, että heillä alkaa kahden ARWO-Kivitalon rakentaminen naapuri-tontillemme Ritaharjuun. Hän kysyi että haluaisimmeko tutustua heidän rakennustapaansa ja harkita yhtenä vaihtoehtona ARWO-Kivitalon rakentamista myös omalle tontillemme.

Lupasimme miettiä asiaa ja kävimmekin tutustumassa muutamaan heidän rakentamaan kohteeseen, jonka jälkeen asia todella alkoi kiinnostamaan. Tulimme vakuuttuneeksi ARWO-Kivitalojen ammattiosaamisesta ja heidän harkkorakenteensa eduista. Rakentamisen energiavaatimukset olivat myös kovasti tiukentumassa ja näiden talojen energiapiheys täyttäisi turvallisesti kaikki kriteerit.

Päädyimme siis eri vaihtoehtojen jälkeen valitsemaan ARWO-Kivitalot pääurakoitsijaksi hankkeeseemme. Kokonaiskustannusarvio tuntui kohtuulliselta, vaikka päätökseen vaikuttikin hintaa enemmän se, että tämä kivitalo tulisi olemaan asumiskustannuksiltaan huomattavasti edullisempi sekä jälleen myyntiarvoltaan arvokkaampi kuin muut samankokoiset omakotitalot.

Edessä oli siis todella mielenkiintoinen projekti, jossa rakentaminen pääsi käyntiin kesällä 2011 ja jonka loppu häämöttää nyt keväällä 2012. Yhteistyö ARWO-Kivitalojen toimitusjohtajan, Esko Taavitsaisen kanssa on ollut todella miellyttävää ja joustavaa. Läpi talven kestävä hanke on hoidettu asiallisesti sääsuojaukset huomioiden. Työt on tehty aikataulussa ja ammattitaitoisesti samalla kuitenkin kuunnellen asiakasta. Timo Malinen on toiminut projektissamme huolellisena vastaavana työnjohtajana, siitä kiitos hänelle. ARWO-Kivitalojen Reima Niemelä on puolestaan vastannut työmaiden käytännön puolen hoitamisesta ja ottanut aina ystävällisesti toiveemme huomioon.

Kiitos myös arkkitehti Aki Korhoselle hienosta työstä ja joustavuudesta toiveidemme suhteen.
Voimme todella lämpimästi suositella ARWO-Kivitaloa kodiksenne!

Työnjohtajan kommentti:

Toimin vastaavan työnjohtajan tehtävissä Korpisähkö Oy:lle ja ARWO-Kivitalot Oy Oululle omakotitalokohteissa Ansareitti 16,18 ja 20 Oulun Ritaharjussa. ARWO-Kivitalot Oy Oulu toimii kohteiden pääurakoitsijana.

Työt alkoivat toukokuussa 2011 ja nyt maaliskuun alussa 2012 ollaan sisustusvaiheessa.
Arkkitehtonisesti talot ovat mielestäni tyylikkäitä. Seinärakenne oli itsellenikin uusi kokemus, joten perehdyin rakenteeseen mielenkiinnolla. Nykyisten kiristyvien energiamääräysten aikana rakenne vaikuttaa energiatehokkaalta ja järkevältä.

Yhteistyö ARWO-Kivitalojen kanssa on toiminut hyvin ja olen havainnut, että työmaalla tehdään huolellista työtä ja halutaan pyrkiä hyvään sekä laadukkaaseen lopputulokseen.

Timo Malinen, rakennusinsinööri
Kohteiden vastaava työnjohtaja


Iina ja Teemu Karsikas, Haukipudas

Kun aloimme loppuvuodesta 2008 pohtia asunnon ostamista, oli tarkoituksenamme löytää tavallista parempi rivitaloasunto. Perinteiset rivitaloratkaisut eivät houku-telleet ja omakotitalokaan ei ollut ensiasunnoksi vaihtoehto. Kun kävimme katsomassa silloin vielä rakenteilla olevaa ARWO-Kivitalojen näkemystä rivitalosta ja tutustuneet Haukiputaalle rakennettuun ARWO-Kivitaloon sekä näiden rakentamistapaan, oli päätöksemme selvä.

ARWO-Kivitalojen rivitalosta oli tulossa juuri sellainen mitä haimme, ei yhteistä autokatosta, vaan kaikille asunnoille oma autokatos + varasto yhdistelmä ja pitkäikäiset sekä laadukkaat ratkaisut rakenteissa loivat luotettavuuden talon tulevaisuuteen. Taloyhtiöstä muutenkin oli tulossa idyllinen ja meille mieleinen, koska yhtiö koostui vain 3+3 asunnosta kahdessa rivissä.

Rivitalotyömaata tuli seurattua aktiivisesti, ja siinä näki sen ammattitaidon millä kivitaloa rakennettiin. Talon ominaisuus lämmöneristyksessä oli varsin mielenkiintoinen ja oikein innolla odotimme kovia pakkasia. Lämpökameralla pystyi näkemään kuinka hyvin rakentamisessa oli onnistuttu. Pääsimme sovitussa aikataulussa muuttamaan 1.4.2009 ja nyt jo muutaman vuoden asuneena kivitalo on ollut enemmän kuin mieleinen asua. Ystävätkin ovat ihastelleet mm. kivitalon rapattuja ulkoseiniä niin sisä- kuin ulkopuolelta sekä mukavia laatoitettuja ikkunapenkkejä, jotka mahdollistavat viihtyisiä sisustamismahdollisuuksia. Poikkeuksellisen korkea huonekorkeus ja viistetty katto olohuoneessa luo valoisuutta ja avartaa asuntoa kivasti.

Vastikekulu on ollut noin 30% tavanomaista rivitalovastiketta pienempi. Pääsemme halutessamme sitä vielä kohtuudella pienentämään laittamalla aurinkokeräimet, koska rakennusvaiheessa on laitettu jo aurinkoenergiaa varten yhdysputkisto ja lämminvesivaraaja johon voi aurinkolämmön siirtää. Näin aurinkoenergialla voi lämmittämää käyttövettä ja märkätilojen lattioita. Vesikiertoinen lattialämmitys on joka paikassa kuivien- sekä erillisten märkätilojen piireillä, nämä lisää asumismukavuutta ja tuo mahdollisuuden ohjata ilmaisenergiaa myös lämmitykseen.

Kokemuksemme ovat olleet hyviä ja näin ollen voimme lämpimästi suositella ARWO-Kivitaloa kotinne rakentajaksi.


Kaisa ja Jouko, Aaltokangas, Oulu

Aloimme perehtyä todenteolla kivitaloihin vuonna 2009, kun saimme Oulusta Metsokankaalta tontin. Silloin tutustuimme myös ARWO-Kivitaloihin ja kävimme katsomassa joitakin heidän kohteita.

Tontti osoittautui kuitenkin huonosti kivitalon rakentamiseen sopivaksi ja hanke lykkääntyi.
Seuraavana vuonna 2010 meillä olikin parempi onni ja saimme puistoon rajoittuvan ja huippupaikalla olevan tontin Oulun Aaltokankaalta. Tontin saannin viivästymisen takia meillä oli ollut hyvin aikaa suunnitella 2 kerroksista n. 200m2 taloa ja n. 70 m2 piharakennusta.
Tuon vuoden lykkäyksen takia meillä oli ollut myös paremmin aikaa perehtyä eri kivitalojen rakennustapoihin sekä teknisiin ominaisuuksiin ja pyytää tarjouksia niistä.

Heti alusta asti ARWO-Kivitalot oli varteenotettava vaihtoehto harkkojen helpon työstettä- vyyden ja erinomaisen lämmöneristyskyvyn vuoksi. Esko Taavitsainen auttoi meitä myös jo suunnitteluvaiheessa etsimään hyviä rakenneratkaisuja (esim välipohjan tukeminen deltabox palkeilla, jotta alakertaan ei tarvita mitään tukipalkkeja) ja myös kustannuksia säästäviä ideoita.

Kaikesta huomasi, että Eskolla on rautainen kokemus kyseisestä rakennustavasta.
ARWO-Kivitalot hoitivat myös talon ja piharakennuksen rungon, anturan, lattioiden ja välipohjan pystyttämisen, joka tapahtuikin tarkasti aikataulussa ja kaikki vaiheet on toteutettu erinomaisen tarkasti. Kaikki mitat ja aukot on tehty millilleen ja jopa työmaan siisteys pystytysurakan aikana oli erinomainen. Rakentaminen EPS-harkoista on ällistyttävän nopeaa ammattilaisten tekemänä. Nopeutta ym. oli helppo verrata, kun samalle alueelle nousi kaksi suunnilleen samankokoista kivitaloa perinteisillä harkoilla tehtynä. Oli mukava käydä työmaalla, kun päivän aikana oli noussut pari metriä seinää. Talon ja piharakennuksen koko runko nousikin ihan muutamassa viikossa.

Nyt asumme lämpimässä ja täysin vedottomassa matalaenergiatalossa jonka lämmityskustannukset ovat todella pienet, eikä ole pelkoa kosteus- tai homeongelmista.
Voimme suositella lämpimästi ARWO-Kivitaloa kaikille modernia ja todella energiatehokasta rakennustapaa etsiville.


Ursula Arola ja Jorma Seppänen, Oulu

Saimme tontin vuonna 2007 Oulun Metsokankaalta ja aloimme heti suunnittelemaan siihen sopivaa taloa. Lähtökohtaisesti ajatuksena oli kaksikerroksinen talo ja kellari jos sellainen olisi maaperän puolesta mahdollista.

Ihan ensimmäseksi palkkasimme arkkitehti Aki Korhosen vastaamaan talon arkkitehtuuri-suunnittelusta ja hienosti Aki suunnittelun hoitikin meidän toiveita kuunnellen ja toteuttaen. Kun suunnitelmat olivat loppusuoralla aloimme miettimään sopivaa toteutustapaa talon rakentamiselle. Pohjavesimittausten perusteella kellarin rakentaminen näytti mahdolliselta joten se pidettiin suunnitelmissa mukana. Talon rakenne yläkerran erkkereineen oli sellainen että päädyimme kivirunkoiseen taloon koska silloin ei tarvinnut lisätä ylimääräisiä kannatintolppia alakerran keittiö-ruokailutilaan. Talon ulkoverhoilu päätettiin tehdä laudoituksella joten talo näyttää ulospäin puutalolta vaikka onkin kivirunkoinen.

Tutkimme eri kivitalovaihtoehtoja ja arkkitehtimme suositteli tutustumaan myös ARWO-Kivitaloihin. Soitimme Esko Taavitsaiselle ja kävimme Haukiputaalla Korvenkuja 3:ssa tutustumassa valmiiseen ARWO-Kivitaloon. Se vaikutti hyvältä ja Esko olikin tarkoin perehtynyt tähän eps-valuharkoilla rakentamiseen jo useamman vuoden ajan. Saimme hyvän käsityksen tämän rakennustavan eduista ja haasteista. Saimme tarjouksen harkoista sekä yhdestä-kahdesta työmiehestä jotka tarpeen mukaan pystyivät olemaan anturoiden ja seinien teon ajan rakennuksellamme. Lisäksi meillä oli myös harkkoseinien tekemiseen ja tukemiseen tarvittavien tarvikkeiden käyttömahdollisuus.

Pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme syksyllä 2008 ja olemme nyt 3,5 vuotta siinä asuneet. Työt ja asiat hoituivat hyvin ja sovitun mukaisesti emmekä ole joutuneet pettymään päätökseemme rakentaa ARWO-Kivitalo.